Göteborg

 • Adress

  Box 40
  431 21 Mölndal

  Besök

  Alfagatan 8

  Telefon

  VÄLKOMMEN TILL BRAVIDA I Göteborg

  Vi hjälper dig med installationer och servicearbeten i fastigheter och anläggningar – Bravida ger fastigheter liv! Det kan exempelvis vara installation av vitvaror, el, rör eller värmesystem – eller service av de funktioner som bara ska fungera.

  I Göteborgsområdet utgår vi från Alfagatan 8 i Mölndal och jobbar med service och installation inom el, värme & sanitet, ventilation och vitvaror. Kontakta våra områdesansvariga för att se hur vi kan hjälpa dig. Inget projekt är för stort eller för litet!

  Vill du jobba på Bravida? Bravida har tusentals medarbetare och vi söker ofta nya. Läs mer om att jobba hos oss och se vilka lediga jobb vi har just nu.

  • Vitvaror

   Vitvaror

   Bravida hjälper dig att få vitvarorna på plats och installera dem på ett korrekt sätt. Med kompetens inom både VS och elinstallationer kan du känna dig trygg med att diskmaskinen eller tvättmaskinen kopplas till el och vatten enligt säkerhetsföreskrifterna, för att undvika eventuella kortslutningar eller vattenskador som framför allt kan uppstå i våtrum. Vi utför även service på vitvaror och skickar en erfaren installatör eller elektriker när du behöver en hemma hos dig.  

   Avdelningschef

   Emanuel Larsson
  • El

   Elinstallationer & underhåll

   En säker elanläggning minskar riskerna för olyckor och effektiviserar din energiförsörjning för att sänka elkostnaderna liksom minska negativ miljöpåverkan. I och med ökade krav på energibesparingar och samtidigt ökade belastningar på elnätet är det extra viktigt att säkerställa effektiva och hållbara installationer. Bravida i Mölndal har installatörer som installerar och underhåller allt från högspänning till fibernät och belysning. Med ett serviceavtal får du regelbundna genomgångar av dina anläggningar för att säkerställa att ingen el går till spillo och undvika onödiga risker för avbrott eller olyckor, som t.ex. bränder. Vid nybyggnationer erbjuder vi smarta lösningar och leder ditt projekt i rätt riktning med hållbara installationer. Genom kontinuerlig dialog med våra kunder tar vi fram det absolut bästa alternativet för dig.

   Avdelningschef

   Hampus Hellgren

   Servicechef

   Örnulf Thorsen
  • VS

   VS - underhåll & installation

   Våra rörmokare i Göteborg ser till att dina rör är täta och att ingenting läcker. Spara både vatten och värme genom regelbundna kontroller av dina rör och upptäck eventuella skador i god tid för att undvika onödiga renoveringskostnader. Vårt uppdrag är att installera miljösäkrade och energioptimerade system som lever upp till både vår planets och dina egna krav och förväntningar. Bravida erbjuder rörservice och hållbara rörinstallationer som du kan känna dig trygg med.

   Avdelningschef

   Mikael Robinson

   Servicechef

   Sebastian Englinde
  • Vvs-teknik

   Avdelningschef

   Rickard Morin
  • Ventilation

   VentFyran, nu en del av Bravida

   Sedan 1 juni 2020 är VentFyran i Göteborg AB en del av Bravida. Verksamheten fortsätter som tidigare att erbjuda installations- och servicetjänster inom ventilationsområdet. Kunderna är framförallt lokala byggföretag, men verksamheten riktar sig även mot industriföretag och fastighetsbolag. Tveka inte att höra av dig till Mats Hallberg och Roger Weiss för proffesionell vägledning inom ventilationområdet. 

   Avdelningschef

   Mats Hallberg

   Servicechef

   Roger Weiss
  • EL - VÄST

   AM Elektriska, en del av Bravida

   AM Elektriska på Hisingen, är en del av Bravida och utför i huvudsak större ROT-renoveringar såsom stambyten eller totala elbyten i bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter. Övriga tjänster som de erbjuder är bland annat: traditionell elservice, el- och larminstallationer, portelefoni, passagesystem och belysningsinstallationer. Du är alltid välkommen att kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa just dig!

   Vill du jobba på Bravida? Vi söker ofta nya medarbetare. Läs mer om att jobba hos oss och våra lediga tjänster.

   AVDELNINGSCHEF

   Magnus Adamsson

   PROJEKTLEDARE

   Anders Olsson
  • AVBROTTSFRI TEKNISK INFRASTRUKTUR

   TELEFON

   Avbrottsfri teknisk infrastruktur

   Vi säkerställer att våra kunders verksamhetskritiska driftmiljöer är igång dygnet runt, året om. Med bred kompetens, lång erfarenhet och organisation runt om i hela Sverige kan vi bistå i allt från design av lösning till konstruktion, installation och löpande service. Oavsett om du behöver du hjälp med att projektera nytt, bygga om, uppgradera och modernisera din kritiska infrastruktur. Eller om du vill vara på den säkra sidan med hjälp av löpande service och jour, så är du välkommen att kontakta vår specialistavdelning – Critical Power. 

   SERVICELEDARE

   Hajriz Maloki

   FÖRSÄLJNING/DESIGN

   Hamid Benhadj

   AVDELNINGSCHEF

   Johan Kügler