Karlstad

 • Adress

  Lantvärnsgatan 10
  652 21 Karlstad

  Telefon

  På Bravida Karlstad erbjuder vi installation- och servicetjänster inom vs och ventilation. Vi tar oss an alla tänkbara projekt och levererar alltid hög kvalitet, oavsett hur stort eller litet projektet är. Vi jobbar helt enkelt för att skapa lösningar som passar just dig och ditt behov – när helst du behagar.

  Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta vår avdelningschef eller tf. avdelningschef nedan. Du är alltid välkommen till oss på Bravida. Vi finns på Lantvärnsgatan 10 i Karlstad. Välkommen.

  Vill du arbeta på Bravida? Vi är branschens mest attraktiva arbetsgivare och söker ofta nya medarbetare. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss och se våra lediga tjänster här.

  • VS

   Service och installationer inom vs

   För Bravida handlar värme och sanitet om smarta lösningar som fungerar utan avbrott. Därför tillhandahåller vi vs-service och ser till att allt fungerar som det ska, vare sig det gäller löpande underhåll eller akuta åtgärder. Vi utför alla typer av rörarbeten, och reparerar och moderniserar vid behov. På så sätt säkerställer vi alltid en modern och kostnadseffektiv lösning som håller över tid – tryggt och bekvämt.

   Avdelningschef

   Peter Andersson
  • Ventilation

   Installation och service av ventilationssystem

   När luften är bra, mår vi också bra. God ventilation är därför en investering för framtiden. Våra ventilationsmontörer och servicetekniker installerar och servar diverse lösningar inom ventilation. Det kan handla om luftbehandling, styr och övervakning såväl som injustering och OVK, obligatorisk ventilationskontroll. Vi anpassar givetvis ventilationen till byggnaden och den potentiella verksamheten som bedrivs där – oavsett behov.

   Avdelningschef

   Anders Nordin