Kontaktuppgifter

Adress

Box 912
971 27 Luleå

Besök

Brandgatan 1A

Telefon

0920-399 00

Felanmälan & jour

VS jour

Vardagar: 16:00-07:00
Helgdagar: Dygnet runt

070-373 11 12

Luleå

Välkommen till Bravida i Luleå

När du behöver en elektriker, rörmokare eller ventilationsmontör gör du ett säkert val om du vänder dig till oss på Bravida i Luleå. Vi erbjuder hållbara och miljöoptimerade lösningar och hanterar både reparationer och nyinstallationer. Rör som läcker, kortslutningar eller dålig inomhusluft - vi åtgärdar felen oavsett om det gäller din bostad eller arbetsplats. Dessutom har vi egenutvecklade säkerhetssystem som ger dig trygghet dygnet runt.

Automation

Med lång erfarenhet av automation och energioptimering, erbjuder vi energilösningar där vi förenar kunskaper från el, VVS och ventilation till en total energilösning. Allt från projektering, dimensionering, programmering, installation och driftsättning.


Vi jobbar med ett flertal olika fabrikat såsom: SAIA, ABELKO, Siemens och Regin med automation för:

  • Serverhallar
  • Fastigheter
  • Industri

Välkommen att kontakta oss!

Kontaktpersoner

Mikael Jonsson Automationsansvarig
Per-Martin Häggström Projektledare

Ventilation

Ventilationsmontering - för ett friskare inomhusklimat

En dålig ventilation kan vara anledningen till fuktskador och mögelbildning vilket inte bara skadar husmaterial, utan även personer. Vi ser till att luftutbytet effektiviseras genom att rengöra, reparera eller byta ut ditt befintliga ventilationssystem. Våra ventilationsmontörer hos Bravida i Luleå är kompetenta och anpassar ventilationen efter behov, beroende på byggnadens ändamål och hur många personer som vistas i lokalerna. 

Kontaktpersoner

Paul Brännström Avdelningschef

EL

Elanläggningar - installation och service

Våra elektriker hanterar allt från högspänning till belysning och vi utför både nyinstallationer och elservice. En elanläggning som är korrekt installerad minimerar risken för avbrott och kortslutningar och med denna vetskap utför Bravida installationer med kvalitetssäkrade metoder och stor noggrannhet, för att du ska ska kunna lita på dina anläggningar under en lång tid framöver. Dagens ökade krav på energioptimering och samtidigt ökade belastningar kräver högkvalitativa installationer och vi moderniserar ständigt våra metoder för att följa med i utvecklingen och leverera förstklassiga tjänster.

Kontaktpersoner

Mikael Brännström Avdelningschef

VS

Rörinstallationer och underhåll

Läckande rör kan sluta med en mardröm med omfattande fuktskador och renoveringskostnader som resultat. Därför rekommenderar vi kontinuerlig rörservice så att du upptäcker eventuella fel i god tid. Förutom reparationer installerar vi rör i nybyggnationer och alltid med fokus på smarta lösningar som är anpassade efter ändamålet. Våra erfarna rörmokare utför rörinstallationer i allt från små hushåll till stora hotell eller sjukhus.

Kontaktpersoner

Sirwan Jamshidi Avdelningschef

Säkerhet

Brand & Säkerhet - integrera dina säkerhetssystem

Inbrottslarm, passersystem, brandskydd, kameraövervakning och låssystem. Varför inte integrera alla dessa till ett och samma system? Bravida har egenutvecklade integrerade säkerhetssystem som ger dig full kontroll över säkerheten. Vår support finns tillgänglig dygnet runt och med våra kundanpassade lösningar skyddar vi dig mot både brand och inbrott på samma gång. Vi är ledande i Norden när det kommer till integrerade säkerhetssystem och brandskydd och våra duktiga elektriker respektive montörer ser till att möta dina specifika krav på säkerhetsåtgärder. 

Kontaktpersoner

Mikael Brännström Avdelningschef

Kontaktuppgifter

Telefon

0771–44 88 88

Avbrottsfri teknisk infrastruktur

Avbrottsfri teknisk infrastruktur

Vi säkerställer att våra kunders verksamhetskritiska driftmiljöer är igång dygnet runt, året om. Med bred kompetens, lång erfarenhet och organisation runt om i hela Sverige kan vi bistå i allt från design av lösning till konstruktion, installation och löpande service. Oavsett om du behöver du hjälp med att projektera nytt, bygga om, uppgradera och modernisera din kritiska infrastruktur. Eller om du vill vara på den säkra sidan med hjälp av löpande service och jour, så är du välkommen att kontakta vår specialistavdelning – Critical Power. 

Kontaktpersoner

Hamid Benhadj FÖRSÄLJNING/DESIGN
Johan Kügler Avdelningschef