Linköping

 • Adress

  Attorpsgatan 2
  582 73 Linköping

  Telefon

  Telefon RTS Lås och Larm

  Välkommen till Bravida i Linköping

  Bravida Linköping är en helhetsleverantör som erbjuder installations- och servicetjänster inom el, vs, ventilation, brandskydd samt lås och larm. Vi kombinerar det stora företagets resurser med det lokala företagets servicegrad, flexibilitet och närvaro. Vi tar oss an alla projekt, oavsett storlek. Du är alltid välkommen till oss på Bravida.

  Är du nyfiken på att veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan. Du hittar oss på Attorpsvägen 19 i Linköping. Välkommen.

  Vill du jobba på Bravida? Vi har tusentals medarbetare och söker ofta nya. Läs mer om vår verksamhet och våra lediga tjänster här.

  • El

   El- arbeten och installationer

   Vi hjälper dig att utföra installationer i redan befintliga fastigheter och där det byggs nytt, vare sig det gäller ställverk, reservkraft, högspänning, termografering eller styr och övervakning. Våra erfarna elektriker skapar dessutom lösningar som är snälla mot såväl din plånbok som miljön samt ökar driftsäkerheten.

   Avdelningschef

   Christer Elfström

   Serviceledare

   Urban Bjuhr
  • VS

   Rörarbeten och installationer inom värme och sanitet

   Vi har kunniga rörmokare som hjälper dig med alla typer av vs-installationer vad gäller undercentraler för värme och kyla såväl som sanitet, tappvatten och industrirör. Vi erbjuder även vs-service och ser till att allt fungerar som det ska, för att minska risken för otrevliga överraskningar. Vid behov utför vi reparationer och moderniserar.

   Avdelningschef

   Robert Ohlsson

   Serviceledare

   Anders Stenberg
  • Ventilation

   Ventilationslösningar för fastigheter och anläggningar

   Vi installerar och underhåller alla typer av ventilationssystem. Det kan handla om injustering och OVK såväl som luftbehandling och processventilation. Vi har även tagit fram specialanpassade lösningar för servicehus, sjukhus och högteknologiska industrier. Därtill erbjuder vi dessutom service, rengöring och kontroll av ventilationsanläggningar.

   Avdelningschef

   Jan Öberg

   Serviceledare

   Peter Andersson
  • Fire & Security

   Brandskydd och säkerhetslösningar

   Inom säkerhet hjälper vi till med allt från installation, service och systemadministration till molntjänster, datalagring, besöks- och passersystem samt kameraövervakning. Efter projektering och installation erbjuder vi även serviceavtal där vi ser till att säkerhetsanläggningen alltid har den senaste programvaran.

   Avdelningschef

   Christer Elfström

   Projektledare/avtalsansvarig

   Patrik Andersson

   Serviceledare

   Dan Lejon

   Serviceledare

   Leif Eriksson
  • Lås och larm

   Avdelningschef

   Christer Elfström

   Serviceledare

   Dan Lejon

   Serviceledare

   Conny Junell