Östersund

 • Adress

  Plankvägen 1
  831 77 Östersund

  Telefon

  Välkommen till Bravida i Östersund

  På Bravida Östersund ligger vårt främsta fokus på installations- och servicetjänster inom el, vs, ventilation och kyla. Vi tillhandahåller våra kunder skräddarsydda lösningar och installerar och servar – oavsett behov. Du är alltid välkommen till Bravida. I Östersund hittar du oss på Plankvägen 1.

  Kontakta någon av våra avdelningschefer eller serviceledare nedan för att se hur vi kan hjälpa just dig.

  Vill du jobba på Bravida? Vi har tusentals medarbetare och söker ofta nya. Läs mer om vår verksamhet och våra lediga tjänster här.

  • El

   Installation och underhåll av el som ökar driftsäkerheten

   Vi utför alla typer av el- installationer och reparationer inom om- och tillbyggnader av fastigheter och lokaler, men vi är gärna med tidigt i processen. Då kan vi hjälpa dig att skapa ellösningar som är både kostnadseffektiva, mer driftsäkra och bättre för miljön. Vi hjälper bland annat till med tele, data och fiber såväl som termografering och energioptimering. Vi erbjuder även regelbunden el-service av elinstallationer, där vi går igenom centraler, belastningsförmåga, kabeldragningar samt fastighetens elstandard.

   Avdelningschef

   Christer Thand

   Serviceledare

   Joakim Fröjd
  • VS

   Lösningar inom värme och sanitet som fungerar utan avbrott

   Våra erfarna rörmokare tillhandahåller smarta lösningar inom vs och hjälper dig med diverse rörarbeten såväl som kompetenssvetsning, sanitet och tappvatten. Vi ser även till att minska vatten- och energianvändningen när det är genomförbart – till exempel genom att byta till nya energisnåla pumpar eller injustera värmesystemet.  

   Avdelningschef

   Jimmy Pettersson

   Serviceledare - Service

   Lars Jonsson

   Serviceledare

   Dick Söderling
  • Ventilation

   Installationstjänster inom ventilation

   Vi erbjuder tjänster inom olika typer av ventilationsarbeten som processventilation, luftbehandling, styr och övervakning såväl som injustering och OVK. Vi erbjuder dessutom förebyggande ventilationsservice med skötsel och tillsyn. Anläggningarna behöver nämligen rengöras med jämna mellanrum och kontrolleras regelbundet, för att inte bli energitjuvar.

   Avdelningschef

   Fredrik Alcén

   Serviceledare

   Olof Pettersson
  • Kyla

   Service och installation av kylanläggningar

   Vi har kunniga kyl- montörer och installatörer som installerar anläggningar för traditionella köldmedium, men även CO2-, propan-, och ammoniakanläggningar. Vi erbjuder kompletta tjänster och lösningar för kyla och komfort. Vi kartlägger, analyserar, åtgärdar och följer upp. När vi föreslår och installerar ett kylsystem strävar vi alltid efter att minimera energiåtgången och miljöpåverkan. Självklart är installationerna certifierade.

   Filialchef

   Claes Hedblom