Sundsvall

 • Adress

  Box 786
  851 22 Sundsvall

  Besök

  Timmervägen 4
  857 53 Sundsvall

  Telefon

  Välkommen till Bravida i Sundsvall

  Bravida Sundsvall erbjuder installations- och servicetjänster inom vs, ventilation, kyla, el och brandskydd. Genom att kombinera dessa teknik- och tjänsteområden kan vi hjälpa dig med helhetslösningar och enkla kontaktvägar. Vi levererar, installerar och servar, oavsett om det gäller löpande underhåll eller akuta åtgärder.

  Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan. Du är alltid välkommen till oss på Bravida. Vi utgår från Timmervägen 4 i Sundsvall.

  Vill du jobba på Bravida? Vi söker ofta nya arbetskamrater och kollegor. Läs mer om vår verksamhet och våra lediga tjänster här.

   

  • VS

   Lösningar inom värme och sanitet

   Våra kunniga rörmokare hjälper dig med alla typer av rörarbeten och installationer inom vs. Det kan handla om enklare lösningar för bostäder och kontor, eller mer komplicerade för industrier och sjukhus. Genom att injustera värmesystem och byta till nya energisnåla pumpar kan vi även hjälpa dig att minska energi- och vattenanvändningen när det finns möjlighet.

  • Ventilation

   Service och installation av ventilation

   Vi servar och installerar alla typer av ventilationssystem, bland annat luftbehandling, processventilation såväl som styr och övervakning för att nämna några. Frisk luft inomhus kostar lite och lönar sig snabbt. När luften är bra, mår nämligen vi också bra – vilket i förlängningen leder till att vi presterar bättre och blir mer effektiva.

  • Kyla

   Rätt temperatur utan avbrott

   Vi har kunniga kylmontörer som installerar, moderniserar och servar de flesta kylanläggningar, oberoende fabrikat. Det kan således handla om anläggningar med traditionella köldmedium eller för CO2, propan och ammoniak. Inom kyla hjälper vi till med allt från industrikyla och livsmedelskyla till infrysning och fryshus.  

   Avdelningschef

   Lars-Erik Källbäck
  • El, hiss, säkerhet och mätteknik

   Lösningar som ökar driftsäkerheten

   Vi utför alla typer av elinstallationer vare sig det gäller bostäder och kontor, sjukhus och industrier eller stora infrastrukturprojekt. Inom el hjälper vi bland annat till med larm- och säkerhetssystem såväl som tele, data och fiber. Vi erbjuder även regelbunden el-service och skapar lösningar som är både kostnadseffektiva, mer driftsäkra och bättre för miljön.

   Avdelningschef

   Jan Svensson