Bravidas arbetsmiljövecka

En säker arbetsmiljö är avgörande för vår verksamhet – varje dag, året runt. En vecka om året lägger vi extra stort fokus på vårt viktiga arbete med att skapa en säker arbetsmiljö för våra medarbetare.

Vi får den arbetsplats vi passerar.
Ser du en risk – våga agera!

amv2022-690x460px.jpg

Arbetsmiljöveckan involverar alla medarbetare och under veckan skapas utrymme för aktiviteter och samtal kopplat till hälsa och säkerhet, det bidrar till en ökad medvetenhet i vårt dagliga arbete.

Den årliga arbetsmiljöveckan är en av våra aktiviteter för att stärka vår säkerhetskultur på Bravida. 

Hur har arbetsmiljön förändrats under de senaste 100 åren?

På Bravida har vi en nollvision för arbetsskador och vi jobbar ständigt med att säkerställa en trygg och skonsam arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Filmen visar en historisk resa från 1920-talet och hur arbetsmiljön har förändrats fram tills nu.

Häng med i filmen så berättar vi mer! 

 

För att kunna ta del av det här materialet så behöver du godkänna användande av cookies.

Klicka här för att ändra inställningarna för cookies

 

Nollvision för arbetsplatsolyckor

På Bravida har vi en nollvision för arbetsplatsolyckor. Målet med arbetsmiljöveckan är att vi tillsammans arbetar för att skapa en säkerhetskultur där vi känner omtanke för varandra och vågar säga ifrån om vi ser någon som arbetar osäkert. Vi får den arbetsplats vi passerar.

Samverkan för en säkrare bransch

Under den årliga arbetsmiljöveckan vill vi samverka med våra kunder och samarbetspartners. Vi har mycket att lära av varandra. Genom att dela med oss av vår kunskap hoppas vi kunna skapa en bättre och säkrare bransch, för alla.