Stockholm - Årsta

 • Adress

  Ostmästargränd 12
  120 40 Årsta

  Telefon

  VÄLKOMMEN TILL BRAVIDA I ÅRSTA

  Bravida i Årsta har rätt kompetens för att åtgärda brister i dina anläggningar. Vi tar fram skräddarsydda lösningar med hög kapacitet samtidigt som energiförbrukningen hålls nere. Om du planerar att installera nytt från grunden är Bravida att lita på, men vi utför även service och noggranna besiktningar, för att förebygga onödiga fel som kan resultera i omfattande renoveringar. Välkommen att kontakta oss när du behöver en elektriker omgående, vill förbättra luftutbytet eller effektivisera din befintliga kylanläggning.

   

  • VS

   Rörmokare för värme & sanitet

   Våra rörmokare installerar VS-anläggningar med fokus på energioptimerade lösningar av hög kvalitet. Läckage kan leda till fuktskador och dyra renoveringar, men genom att kontinuerligt kontrollera dina rör och byta ut delar som inte håller, slipper du oroa dig. En gammal värmepump kan förbruka stora mängder energi och Bravida utför både byten av värmepump och termostat för att sänka kostnaderna. Bravidas VS-anläggningar finns i allt från badhus till köpcentrum och vi anpassar våra installationer efter nära dialog med våra kunder och byggnadens förutsättningar.

   Regionchef

   Marcus Birgersson

   Avdelningschef - Service

   Therese Rydman

   Servicekoordinator

   Marie Evertsson
  • Ventilation

   Bravida ger dig god ventilation

   Andas frisk luft, hemma och på arbetsplatsen. Förutom att öka trivseln undviker du fuktskador på grund av dåligt luftutbyte. Bravidas montörer erbjuder både service och optimeringar av ditt ventilationssystem. Genom injusteringar och styrsystem, samt smarta lösningar som processventilation och luftbehandling, förbättrar du ventilationen och sänker energiförbrukningen. 

   Tf Avdelningschef

   Karl Gierer

   Servicechef

   Fredrik Holmqvist
  • Kyla

   Telefon

   Jour efter kontorstid

   Effektiva kylanläggningar

   Bravidas kylmontörer vet hur driftsäkerheten i en kylanläggning säkerställs och vilken kylanläggning som lämpar sig bäst för just dina behov. Anläggningarna finns inte bara inom livsmedelshantering, utan även på sjukhus, i datahallar och för att hålla isen kyld i ishallarna. Olika köldmedium har olika egenskaper och Bravida har kompetenta montörer, med specialisering inom alla typer av installationer. Genom vår service höjer vi effektiviteten och åtgärdar eventuella brister.

   Vid frågor, kontakta: cooling.sthlm@bravida.se

   Avdelningschef

   Stefan Wisborg

   Försäljning

   Max Nordman

   Administratör

   Lena Synnergren