Energieffektiva lösningar inom fastighetsservice och installation

Eftersom energikostnaden är löpande blir energioptimering en investering både för dig och för miljön. Genom att underhålla, uppgradera och digitalisera fastigheter kan vi minska din energianvändning. Låt oss på Bravida ge förslag på lösningar och göra konkreta insatser. 

 

Välfungerande miljöer där människor kan leva hållbart

Fastigheter får allt fler tekniska funktioner. Förutom de grundläggande – el, vvs, värme, kyla, ventilation, belysning, sprinkler, säkerhet och lås – ökar kraven på digitala och hållbara lösningar som automation, energioptimering, solenergi och laddstationer för elbilar.

Hos Bravida får du en partner som tar ansvar för alla tekniska funktioner, genom fastighetens hela livscykel. Vi skapar välfungerande och energieffektiva miljöer där människor trivs och kan leva hållbart. 

Nyheter

 

Vinnare av Bravidas ledarskapspris 2023

Bravida Leadership Award hyllar varje år en föredömlig ledare inom affärsverksamhet och personalledning. Priset delas ut på den årliga regionchefskonferensen och vinnaren för 2023, gick till avdelningschef Cecilia Pettersson.

Vi hyllar några kollegor på internationella kvinnodagen!

Den 8 mars är det den internationella kvinnodagen, en dag att uppmärksamma ojämställdhet i samhället och belysa kvinnors lika rättigheter. Dagen till ära vill vi rikta strålkastarljuset mot några av de framstående kvinnorna på Bravida.

Sebastians resa från kontoret till köket

Möt Sebastian Wilhelmsson, Divisionsinköpare på Bravida som vid sidan av sitt arbete har en stor passion för matlagning, vilket har resulterat i en prestigefylld matlagningstävling på tv.

Möt Malin Sandström Entreprenadingenjör på Bravida

I intervjun berättar Malin om vad hon jobbar med och om hennes deltagande i Bravidas Nordic Trainee Programme 2023.

Vi tar hand om service i fastigheten

Regelbunden fastighetsservice ökar livslängden. Vi tar hand om drift och underhåll av tekniska system i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Helhetslösningar inom fastighetsinstallationer

Inget projekt är för litet eller för stort. Vi installerar och bygger om tekniska system i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Hör av dig till oss!

Behöver du hjälp med något i din fastighet?
Kontakta oss idag!

Norden ställer om till klimatneutrala samhällen. Bravida hjälper dig som kund att skapa fastigheter och anläggningar som får samhällen att fungera bättre - idag och i framtiden.
Så här jobbar vi på Bravida med hållbarhet

Hållbara servicetjänster i städer

Med GreenHub levererar vi servicetjänster på cykel, elmoped och till fots.

Jobba hos oss

På Bravida är vi experter inom el, vs, ventilation och mycket annat. Vill du bli en av oss? Då har du hittat rätt.

Investerare

Här hittar du som investerare bland annat finansiell information, aktiedata och information om Bravidas bolagsstyrning.

Pressmeddelanden

Bravida redogör för preliminära slutsatser av sin utredning

Den 4 april 2024 initierade Bravida en utredning med anledning av Region Skånes pressmeddelande kring hävning av ramavtal med Bravida Sverige AB. Utredningen har hittills visat att det har förekommit ...

Kallelse till årsstämma i Bravida Holding AB (publ)

Bravida Holding AB (publ), org. nr. 556891-5390, med säte i Stockholm, kallar till årsstämma tisdag den 7 maj 2024 kl. 15.00 på Mikrofonvägen 28, 126 81 Stockholm. Inregistrering till årsstämman börja...

Bravida kommenterar händelseutvecklingen och tillsätter grundlig utredning

Mot bakgrund av att Region Skåne den 4 april hävde ramavtal med Bravida Sverige AB, tillsätter nu Bravida en grundlig utredning för att säkerställa efterlevnad av bolagets högt ställda krav på affärse...

Bravida bjuder in till konferens med aktieägare

Med anledning av Region Skånes hävning av ramavtal med Bravida Sverige AB bjuder Bravida in aktieägare till en konferens den 8 april, kl. 15.00.