Stenungsund

 • Besök

  Mejselvägen 3
  444 32 Stenungsund

  Telefon

  HERBERTS RÖR AB, EN DEL AV BRAVIDAKONCERNEN

  Sedan 3 juni 2019 är Herberts Rör AB en del av Bravida. Verksamheten fortsätter som tidigare att leverera installationslösningar med hög kvalité och stort kundfokus. Vi på Herberts Rör AB anser detta vara ett naturligt steg för en fortsatt utveckling av verksamheten och det skapar spännande möjligheter för våra medarbetare. Det tillsammans med en bibehållen stark lokal förankring säkerställer verksamhetens attraktivitet både för medarbetare och kunder.

  Vill du läsa mer om förvärvet kan du göra det här.

  Vi hjälper till med alla typer av vs-installationer, stora som små. Det kan handla om enkla vs-installationer för exempelvis bostäder, skolor eller kontor, eller mer komplicerade installationer för industrier. Hos oss får ni en personlig kontakt med gedigna hantverkskunskaper, våra vs-montörer är proffs på allt som har med både värme och sanitet att göra. Vs är ett stort område som rymmer mycket. Alltifrån installation av värmepumpar i bostäder till stora värmecentraler i industrier och allt däremellan. Hos oss får ni en personlig kontakt med gedigna hantverkskunskaper.

  Kontakta gärna oss på kontoret om du har några frågor! 

  Butik Herberts Rör AB Stenungsund


  BUTIK

  Välkommen till 600 m2 badrumsutställning i Stenungsund. Vi har det mesta inom badrum och VVS för både företag och privatperson. Allt vi säljer kan vi också installera. Vi har ett brett sortiment av badrumsinredning och badrumstillbehör samt allt inom VVS installation.

  VARUMÄRKEN VI ARBETAR MED

  Vedum, Inr, Macro Design, Svedbergs, Miller, Ifö, Ido, Gustavsberg, Nordhem, Tapwell, Bricmate, Callidus, Damixa, Cinderella, FM Mattsson, Mora Armatur, Westerbergs, Duschbyggarna, Brittania bad, Demerx, Spirella, HAFA, Norenco, Smedbo, Alterna, TECE, Hozelock, Nibe, CTC, Uponor, Victor Vassier, Noble House, Contura Steel, Haven med flera.

  Kontakta gärna oss om ni har några frågor om sortimentet eller installation.

  BESÖKSADRESS

  Mejselvägen 3 (Munkeröd)
  Stenungsund

  ÖPPETTIDER 

  Mån-fre 07:00-17:00
  Lör 10:00-14:00
  Sön Stängt

  ÖPPETTIDER SOMMAREN 2020

  Mån-fre 08:00-17:00 fram till v. 33
  Lör stängt under juli och augusti