Kontaktuppgifter

Varlabergsvägen 25
434 39 Kungsbacka

Växel

0340-66 66 66

Rörmokare och elektriker, ventilationstekniker i Kungsbacka

Välkommen till Bravida i Kungsbacka

Bravida i Kungsbacka har behöriga elektriker, ventilationstekniker och rörmokare. Våra ventilationsmontörer rengör och kontrollerar ventilationsrören för att säkerställa ett friskt inomhusklimat. Bravidas certifierade elektriker utför både säkra installationer och service, så du kan känna dig trygg. Vi jobbar även med värme och sanitet och våra rörmokare ser till så att rören är täta och inga kranar droppar. Vi har alltid miljön i fokus och optimerar kompontenter för att minska vatten- och energianvändning. 

 

Ventilation

Installation och service av ventilationssystem och värmepumpar


Bravida installerar och hjälper dig med alla typer av ventilationslösningar som bland annat injustering, styr och övervakning såväl som luftbehandling. Vi utför även OVK, obligatorisk ventilationskontroll. Inom ventilationsservice kontrollerar, servar och rengör vi dessutom ventilationsanläggningar regelbundet. Med enkla medel kan vi ofta förbättra ventilationen och samtidigt spara energi.

Kontaktpersoner

Mathias Nilsson Avdelningschef
Tobias Nilsson Projektledare entreprenad
Kimlee Fransson Serviceledare
Michael Persson Servicetekniker Värmepumpar
Johanna Nordin Servicekoordinator
Alexandra Trankvist Administratör

VS

Rörservice - för att undvika fuktskador

En vattenläcka kan vara svår att upptäcka men så fort du anar en begynnande fuktskada, eller om du upplever att vattenräkningen skjuter i höjden, rekommenderar vi att du kontaktar oss. Vi felsöker och reparerar samt effektiviserar ditt värmesystem genom injusteringar och byte av värmepump respektive termostat. Med ett effektivt värmesystem går inget vatten till spillo och vår rörservice är ett steg i rätt riktning för en hållbar framtid.

Kontaktpersoner

Fredrik Runevad Avdelningschef
Urban Claesson Projektledare Entreprenad
Christian Seger Projektledare Entreprenad
Joel Sjöholm Projektledare Entreprenad
Per-Ola Andersén Serviceledare
Gith Seger Administratör VS

El & Portservice

Elservice & elinstallationer

Våra certifierade elektriker utför el-service och elinstallationer i er fastighet. Vi hjälper till med allt från belysning och elbilsladdning till fibernät och larmsystem i hem och kontor.

Kontaktpersoner

Joakim Strömqvist AVDELNINGSCHEF
Per Karlsson PROJEKTLEDARE ENTREPRENAD
Henrik Borglund PROJEKTLEDARE ENTREPRENAD
Katarzyna Hoppe Gregus ADMINISTRATÖR